Veckans energier

Hej!

Veckans energier innehåller ett genombrott!

För att genombrottet ska ske så man kan, ibland, behöva göra lite chansningar – ta en liten risk. På ett kärleksfullt sätt såklart. För att nya upplevelser ska kunna komma in så behöver man bryta gamla mönster/beteenden/tankar.

Du kan vara på väg in på en okänd väg just nu och inte veta var den leder. Ha tillit till att din magkänsla leder dig rätt. Den här energin som är nu i veckan är väldigt bra för nya förhållanden/relationer och företagandet. Men återigen, lyssna på magkänslan och ha tillit till att det som startas kan bli fantastiskt längre fram! Tålamod! (det är nog det tråkigaste ordet jag vet 😉 ! Jag som redan ser produkten färdig i skallen och så ska den produceras också!! 😉 )

Veckan som har inletts är en vecka med positiv transformation även om det kanske inte känns som det när man blir trött utav den eller blir illamående, får sjukdomskänsla, kanske hjärtklappning, yrsel etc. Så en ny början till något kul, spännande, energigivande, lättare livsväg, frihet är på ingående. Det tycker jag att vi firar!

Håll ut och ha en fantastisk vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar