Veckans energier

God kväll!

Veckans energier påminner oss om att sätta gränser och hålla dom. Men även att ha fokus på dig själv nu och dina mål, investera tid och energi i dig själv helt enkelt.

Och att sätta gränser är ju även att inte ta in andras energi eller känslor i din kropp och själ.

Är du som en svamp och suger åt dig andras energier så tänk dig att du sätter en bubbla (likt en såpbubbla) runtomkring dig. Den bubblan gör att du bibehåller din energi och ingen annans kan komma in till dig. Bubblan gör också att du kan välja om du vill skicka ut din energi eller ej.

Kortet står även för att du kanske går du igenom något som kräver att du verkligen säger vad du tycker eller har en period där du behöver schemalägga dig själv för återhämtning eller för att studera något.

Så veckan innehåller både gränssättning och mycket egentid som gärna är schemalagd så att den verkligen blir av. Och helst av allt så ska vi fortsätta på den vägen. Jag är urusel på att ta tid för mig själv men nu är jag på kurs och bara det är en underbar egentidsinvestering!

Ha en underbar vecka!

Kram Madde

Lämna ett svar