Veckans energier

Hej!

Veckans energier påminner oss om vår grund/bas.

Hur stadigt står du när det stormar? Lever du vardagen såsom du vill ha den eller är det något som du vill förändra på? Saknar du något/någon på din plattform?

Kortet säger att vi ska tänka på att ha våra rötter nere i jorden, stadigt förankrade så vi känner oss jordade och trygga i våra liv. När vi känner oss det så har tilliten lättare att ta plats. Tillit till kärlek, välstånd, energi, goda relationer och allt det du önskar.

Ju mer vi känner oss trygga ju mer får vi överflöd i det vi vill ha. Ju mer jordade vi är ju mer ökar vår intuition, vilket i sin tur leder oss på rätt väg till våra mål.

Om du blir orolig, ledsen, nedstämd el dyl så tänk dig att du är som ett träd. Dina rötter går ut från fotsulorna ner genom golvet ner till jorden och ankrar fast där precis som trädet. Hämta upp energin ifrån Moder Jord och förställ dig att den sugs upp i dina rötter och upp i hela din kropp. Tänk dig att du står stabilt och stadigt såsom trädet och oavsett hur mycket det än är stökigt runtomkring dig eller i dig så står du stadigt som trädet.

Ha en fin vecka!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar