Veckans energier

Hej!

Veckans energier innebär en nystart, spännande!

1:an är siffran för idéer, nystart, början, initiativ. Det är en maskulin siffra så den är aktiv, det händer något. Elden är ju den som bränner bort gammalt skräp och efter det så har nya saker lättare att växa till/komma in.

Kortet står ju absolut för att det kan bli en nystart nu i veckan eller om den precis nyss har hänt i dagarna men för mig känns det som om det kommer en möjlighet som vi bör ta och det resulterar i en nystart fast kanske om 2-3 månader. Så möjligheten kommer nu och gror men vi kan inte riktigt använda den fullt ut förens om 2-3 månader.

Så under den tillväxtperioden så hinner vi planera, avsluta något som det inte finns tid/rum för, omstrukturera och förbereda oss inför det nya som kommer. Väldigt spännande!

Låt inspirationen och magkänslan vägleda er!

Ha en fin vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar