Veckans energier

Hej!

Energierna för veckan är att vi bör återhämta oss. Gärna via meditation, yoga, kontemplation, lugna promenader i naturen, dagdrömma, göra något kreativt med färg eller form eller varför inte ta igen dig på soffan med en god bok eller en tupplur.

Energierna är återigen tuffa och många utav oss kan uppleva en enorm trötthet, nästan förlamande trötthet. Har du otur så drar värken igång. Eller så kommer de gamla känslorna upp till ytan, de som det är så lätt att trycka ner, såsom sorg, ilska m.m. Det är utrensningar – igen.

4:an står för trygghet, stabilitet och vatten är känslor så kortet står för en utrensning inombords som till slut ger en positivitet och stabilitet efteråt.

Ja ja, det är väl bara att hänga i och hoppas att dom pigga och energifyllda tiderna kommer snart. Men helst igår.🙈😅

Ha en fin vecka med mycket återhämtning!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar