Veckans energier

Hej!

Då var det dags igen för transformation!

Jag tycker att det är det ofta nuförtiden, vilket kan stöka till det rejält för oss ibland. När transformation sker så kan vi ju få förkylningar (utrensningar som vi kallar det i den här andliga världen), värk, enorm trötthet, känna oss låga, energilösa, huvudvärk m.m. Det kan även vara att vi helt plötsligt får ett enormt behov att vara för oss själva eller bara med familjen. Någon som känner igen sig?

Vi kan även dra igång en transformation själva, särskilt när vi släpper på något gammalt negativt som vi har haft i vår kropp. Jag ser det ofta i mitt jobb och det händer både under mediala sittningar, healingen och hypnosen. Människor reagerar olika men några kännetecken är att tårarna börjar rinna, det kan rycka/skaka i kroppen och den kan t o m vrida sig!

När man går kurser så kan man uppleva många olika kroppsliga fenomen, även där huvudvärk, illamående, yrsel, skakningar m.m. Många av mina kunder och kursdeltagare upplever en träningsvärk efteråt eller att man är väldigt trött. Men vem blir inte det efter en kurs?! 😉

Det är jättebra att transformationen sker även om den kan vara tuff och jobbig att gå igenom. Man kommer ut på andra sidan mer piggare, gladare och lättare inombords på något sätt. En uppgradering av sin energi 😉 Man förstärker även sin känsliga, andliga sida så att man ser och känner in mer än förut.

När det är tider för transformation så behöver det inte bara betyda att det bara sätter sig kroppsligt utan även tankarna kan ändras, man står upp för sig själv mer. Jobb kan komma att förändras, flytt kan komma in, nya ideér, nya projekt.

Oavsett vad den här transformationen innebär för dig så tycker jag att du tar dig en kväll i soffan och myser med någon god bok, meditation, musik, ett härligt samtal med någon som du håller kär eller det du vill. Återhämta dig ifrån vardagens stress och press, förbered dig inför det nya positiva som kommer att komma in i ditt liv – så spännande!

Ikväll tänker jag sitta i soffan med någon utav katterna och mysa. Läsa en bok som jag fick utav en kär vän i helgen och ta en stor balja te. Hoppas att ni också kan ta det lugnt ikväll!

Ha en härlig vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar