Veckans energier

Hej!

I veckan som kommer så aktiverar vi vår manliga sida mer. Det vi tänker, våra idéer, blir till resultat i den faktiska världen. Men vi måste vara aktiva själva.

Vår manliga sida är högersidan och står för aktivitet, att ta tag i saker och ting. Medan vår vänstra sida, den känsliga och kvinnliga sidan använder vi till att ta/känna in.

Kortet står för att du är sugen på att lära dig något nytt och att du kommer att finna det du söker. Läs, studera, meditera, känn in och var aktiv i dina val – det gör att du går framåt till det du önskar ska komma till dig.

Du kanske har avslutat någon kurs eller dyl och vill fortsätta sen lite längre fram med en vidareutbildning. Sök runt lite. En ny disciplin, teknik, andliga studier, healing eller någon annan form av alternativ kurs kommer att dyka upp. Och ta chansen, du kommer att gilla det nya!

Det står även för att bryta sig loss lite och göra en sak som man har gjort förut men man gör det på ett nytt sätt, ett som gynnar dig bättre.

Kortet står även för att en kärleksfull man är på väg in i ditt liv. Det kan vara en soul mate, tvillingsjäl eller en ny manlig vän. Och ja – man kan beställa rubbet!🤪😂. Man behöver inte dela upp egenskaperna i mannen, tänk attraktionslagen! Tänkande till resultat, det funkar!

Veckans affirmation är ” jag är redo att lära mig nya saker och jag gör det med glädje och energi.”

Ha en underbar vecka!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar