Veckans energier

Hej!

Vi har alla en eller flera guider som hjälper oss, oavsett om den/de är ifrån det andliga eller i vardagen.Eller så är du en hjälpande hand för någon.

Att vara en vägledare/mentor för andra är ett stort men roligt ansvar. Jag älskar mitt jobb som förmedlare av änglarna och guider eller ibland, släktingar.

Det här kortet står för att känna in och verkligen lyssna på din magkänsla! Vad säger den vid val/beslut? Protesterar den högt och ljudligt eller känns det bra och avslappnat? Eller kanske t o m en positiv spänning i magen? När du känner dig osäker på vad som är rätt, slappna av och prova att gå in i känslan igen. Öva tills du vet vad du känner. Det är inte lätt att urskilja rädslan/oron etc ifrån sin magkänsla så man får öva. En del känner bara i magen och en del känner i hela sin kropp. Jag känner i min vänstra sida, då vet jag att det är något att lita på och att det blir bra!

Sen måste jag erkänna att jag har gått in i något men har vetat om att det är inte hållbart, och samtidigt som det är en utmaning är det också en lärdom. Och det är ju via utmaningarna man lär sig – ibland i alla fall. Fast jag fattar inte själv varför jag har valt den vägen när jag har vetat att det inte kommer att vara hållbart. Men jag får väl trösta mig med att jag är inte mer än människa och skam den som ger sig, det är “bara” att göra om och göra rätt. Så nuförtiden går jag bara på min magkänsla oavsett vad det gäller.

Kortet står även för att du kan komma att möta någon som hjälper dig vidare – privat, jobbmässigt eller via någon kurs. Spännande! Min känsla säger att det i så fall kommer att ske någon gång i höst. Om jag ska våga mig på tid (vilket jag inte kan spå i men testar för skojs skull 😉 ) så jag får upp september. Och händer det något tidigare eller senare för er så misströsta ej, det ligger i luften och ska bara mogna tills det är redo att ske.

För att komma i kontakt med dina guider så passa på att meditera nu under semestern/sommaren. Gärna ute i naturen där energierna flödar! Och lita på vad du får till dig som budskap, återigen lyssna på din magkänsla – det är ditt Högre Jag/din guide som pratar med dig!

Ha en härlig vecka!

Kram Madde

Lämna ett svar