Veckans energier

Hej!

Magiska tider kommer, det låter underbart!

Kortet påminner oss om att stanna upp och njut av att vara här och nu. Att upptäcka den magiska naturen, att stanna upp och dofta på blommorna, plocka lite bär, hämta energi ifrån Moder Jord.

Sen sker mirakel, så magiska att man tror nästan inte att det är sant!

Då tänker jag på när min dotter föddes och alla mina olyckor som jag har överlevt. Det var två som kunde gått riktigt illa. Sen tänker jag på att det är magiskt att fylla år och bli äldre, alla har inte den turen.

Första gången jag tänkte på magi var när jag cyklade hem från S:t Olovskolan, hemma i Köping. Jag var 12 och cyklade hem med kompisarna. Vi cyklade kanske inte så som man skulle och rätt som det var så cyklade jag omkull (vet inte hur det hände) och landade med baken i en vattenpöl. Den enda vattenpölen som fanns där på den långa vägen till Tunadalsskolan.😂 Snacka om att jag flög upp fort från asfalten!Då vet jag att jag tänkte att det här måste ha varit magi, vad är oddsen att falla i den enda pölen på vägen?!😉😂

Vad är magiskt för dig? Att krama familjen, att se en kalv födas, möta rådjuren med deras kid, se solnedgången, en härlig yogastund, ett samtal med en vän, att njuta av en god måltid, att slappa, läsa en bok, fixa iordning ditt hem, vara kreativ etc. Magi behöver inte vara så stort alltid, även om det är kul när det också sker.

Sätt dig och njut av allt magiskt som du har skapat runt dig. Känn glädjen och tillfredsställelsen av det och tänk inte på det som du inte har hunnit med eller det som inte blev. Vi kan inte ändra det förflutna men vi kan se fram emot framtiden och dess spännande magi!

Jag förväntar mig alltid att nåt spännande eller kul ska hända. Det ger mig energi. Min affirmation som jag har och läser varje dag är ”Jag drar till mig positiva, magiska händelser som ger mig kärlek, glädje och energi.” Testa den!

Ha en härlig vecka!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar