Veckans energier

God kväll!

Energierna för veckan handlar om attraktionslagen.

Du kan med fördel göra en vision board där du sätter upp bilder, ord på hur du vill leva. Var du vill bo, hur din kärlek är, vad du vill plugga till/jobba med, hur du vill må, vad du vill ha mer utav på fritiden etc.

En vision board är ett kraftfullt verktyg för framtiden. Om du skriver så ha klara/tydliga intentioner.

Gör din lista på drömmannen/kvinnan ( om du är singel). Skriv dit egenskaperna som du vill att han/hon ska ha. Skriv som om du redan har den kärleken i ditt liv.

T.ex ”han/hon älskar att följa med mig på loppisar” (om det är det du älskar)

Gör upp din perfekta dag. Skriv ner den. Hur du vaknar, vad du ser det första du gör, hur du mår, din favoritfrukost, vad du jobbar med etc. Skriv ner hur din perfekta dag ser ut från morgon till kväll. Kan låta flummigt men det funkar. För mig har det gjort det.

Skriv affirmationslappar och sätt upp. Just nu kör jag affirmationen: jag är värd endast det bästa, men ta den du vill och är sugen på.

Kortet står även för att meditera på stjärnorna och planeterna.

Det står även för att det kommer synkroniserade möten, med likasinnade men även med den blivande kärleken. Låter hur mysigt som helst ju!

Var inte rädd för att använda attraktionslagen oavsett vad du önskar. Man får önska sig mer pengar, ork, energi, hälsa, nytt jobb, fina relationer m.m. Det är bara vi som sätter gränserna och det är dags att vi slutar med det och öppnar upp oss för den stora universella kraften.

Så vad önskar du mest av allt just nu? Visualisera det, känn lyckan i din kropp som om du redan har din dröm i din verklighet och ha tillit till universum och attraktionslagen.

Ha en underbar vecka!

Kram Madde ♥️

Lämna ett svar