Veckans energier

Go’kväll!

Den här veckan som kommer kan man känna av ett behov av att vara ensam. Kanske för att man har/har haft så mycket runt omkring sig så man behöver återhämtning.

Man kan även känna sig ensam. Dels pga pandemin men även en känsla av ensamhet överlag. Man kanske saknar någon, någon man tänker på mycket och undrar hur den mår. Var inte rädd för att sträcka ut din hand och ta kontakt med han/hon.

Man kan börja sakna ett umgänge som har samma synsätt som en själv. Alla delar tyvärr inte det andliga/spirituella. Sök dig till sådana grupper om du känner det behovet. Viktigt att inte lägga locket på!

Man kan känna sig ensam i en tvåsamhet. Prata ut och börja arbeta på en gemensam framtid. Om du vill. Kom ihåg att det är inte bara en som ska jobba för det.

Är du singel så ta tag i dejtandet. Inte alltid lätt, jag vet. Men man kan inte få mer än ett nej. Och vad gör det om 100 år.

När det här kortet kommer upp så är det meditation och kontemplation som gäller. Perfekt om du har semester och kan göra som du vill.

Kortet står även för egen företagsverksamhet. Du står nu ensam, på egna ben – grattis! Trots tuffa tider så rider du ut stormen. Det är tålamod och fokus som är prio här! Allt sker inte på en kvart tyvärr.

Är det röriga tider för dig så är det superviktigt med ensamhet för att ladda batterierna och återhämta dig. Var inte rädd för att säga ifrån.

Drick gärna ett glas vatten när du har läst detta för jag skickar massor av energi med texten. Hoppas att du känner av värmen, lugnet och healingen som jag skickar i och med detta.

Ha en underbar vecka och ta hand om dig!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar