Veckans energier

Hej!

Har ni haft känslor som har pendlat upp och ner under en tid? Min uppfattning är att många har känt av detta med humöret, att ena dagen kan man vara låg eller orolig, arg, stressad,frustrerad etc och nästa dag är allt ok igen.

En del har varit så tömda på energi att dom orkar knappt ur sängen. Eller så har man känt av värken from hell.

Den här veckan är tyvärr sån i sina energier – igen. Men inget ont som inte har nått gott med sig! (Heter det så?!😝) Vi rensar nämligen ut på det negativa i vår kropp; känslor, upplevelser, minnen etc. Sånt som har satt sig känslomässigt i vår kropp.

Och i vissa fall måste vi hjälpa till med utrensningen med att göra någon behandling för att komma in i kärnan av orsaken. Det kan du göra via hypnos, samtal eller den behandling du är dragen till.

Det är väldigt viktigt att inte trycka ner känslorna, att begrava dom i det inre. Det är även viktigt att inte döma dina känslor eller dig själv!

Varför går så många igenom detta och just nu? Ja den enda förklaringen som jag har ( har du en annan så gå på den, det är viktigast att du följer DIN magkänsla) det är att allt ska upp till ytan så att vi blir fria och då kan vi hjälpa andra medmänniskor ännumer. Och att ljuset som vi har inom oss kan spridas mer och då får vi lättare kontakt med det universella och hör/känner mer andliga budskap.

Nu hoppas jag verkligen att ni inte känner av detta utan att ni blir pigga som duracellkaniner och får allt det ni önskar gjort. Och svensk som jag är, så borde jag nog tycka att lagom av allt är väl bäst men jag har aldrig varit en lagom-människa😂 Jag älskar att ha massor av energi över och fixa och dona. Men det kan ju komma surt efter så ta det lugnt, allt har sin tid och takt.

Så vid massor av energi, ta inte ut er på en gång utan njut av det och lagra!

Önskar er en fantastisk vecka!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar