Veckans energier

Hej!

Veckans energier tycker att vi ska bli mer flexibla eller att släppa på garden lite så andra kan komma in. Öppna upp helt enkelt.

Vilket inte alltid är enkelt, för man kan känna som om att man blottar sig. Det kan ibland vara riktigt läskigt att visa sitt sanna jag. ”Tänk om jag inte blir accepterad? ” så tänkte jag mycket i ungdomen. Jag ville gärna vara en i gänget. Vilket jag också var men det var bara det att jag inte var hemma/trygg i mig själv.

Men ju mer vi vågar öppna upp ju mer får vi in kärleken, nya relationer och annat skoj i vårt liv! För livet är till för att njutas!

Det är också dags att släppa på kontrollbehovet, om man har ett. Lev i flödet, följ magkänslan, följ ditt hjärta. Vi kan inte kontrollera allt och vi ska inte kontrollera allt heller.

Och jag tror på att vi ska inte veta allt. Om vi vet allt så blir det ju inga roliga överraskningar längs vägen.

Håller tummarna att ni får en härlig överraskning denna vecka!

Ha en fin vecka!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar