Veckans energier

Hej!

Veckans energier påminner oss om att vara som vi är, att inte dölja vem man är.

Man får vara känslig, sprallig, glad, ledsen, inkännande, analytisk, trött, andlig, musikalisk, optimistisk, superbra på något m.m.

Ibland tar det bara lite tid innan man hittar “sig själv”. För mig tog det lång tid, jag gjorde inte det förens vid 38-40 års åldern. Då började jag att acceptera att jag såg och hörde spöken, som jag då kallade dom. Har alltid sett och hört dom och alltid tyckt att det har varit jätteobehagligt. Det var många gånger som jag blev rädd, även om dom var snälla. Men till slut så var jag tvungen att ta fram mitt autentiska jag. Jag kom liksom inte undan, vilket jag är glad för idag. Det har varit en lång, tuff och krokig väg att dels acceptera sig själv och dessutom visa omvärlden vem jag är. Men nu är det gjort!

Det jag ofta tänkte på under min resa till mitt nuvarande jobb var att om andra människor får vara som de vill så får jag också det. Det finns ju plats för alla. Sen gick jag in för att aldrig mer försöka passa in någonstans bara för att dölja mitt sanna jag.

Vad vill du? Undersök det, gärna via meditation och inre samtal med ditt Högre Jag. Det är både spännande och roligt!

Ha en fin vecka!

Kram Madde

Lämna ett svar