Veckans energier

Hej!

Hoppas att ni har haft en fin påsk!

Veckans energier handlar om attraktionslagen, att lika attraherar/drar till sig lika.

Så oavsett vad du vill dra till dig så behöver du vara i den vibrationen som det som du vill dra till dig.

När du visualiserar så försök att använda alla dina sinnen; syn, hörsel, lukt, känsla och även smaken om du kan. Har du en känsla i dig att du inte är värd det du önskar? Jobba med den, den stökar till det och kan blockera. Kom ihåg – du är värd endast det bästa och strunt i Jantelagen. Den är en fruktansvärd begränsande och avundsjuk känsla och den vill vi inte ha i vår energi. Vad andra projicerar på dig jantelagsmässigt eller har andra negativa tankar är faktiskt deras problem. Det speglar bara vad dom har för självuppfattning eller problem (enl.mig).

T.ex längtar du efter kärlek så var så kärleksfull som möjligt. Var kärleksfull mot dig själv, skicka ut kärlek, var i kärlek och känn kärlek. Gör även en lista på de egenskaper som din stora kärlek ska ha och läs den varje dag. Men det som är viktigt är att skriva som om den redan är i ditt liv, så skriv typ “Jag är så glad, lycklig, tacksam och uppskattar att min stora kärlek äntligen är i mitt liv. Han/hon har/är…(fyll i egenskaperna, glöm för 17 inte bort att dom ska vara bra på att massera nacken ;)).”

Vill du dra till dig pengar så behöver man göra åt pengar, så det blir ett flöde men man kan ju inte heller handla över den ekonomiska smärtgränsen. Så där rekommenderar jag att tänka att man har pengar istället för överflödsshoppa. Tänker du att du är fattig så skickar du ut den vibrationen. Det är en balansgång det där, för man vill ju inte hamna i Lyxfällan precis. 😉

Men jag tänker alltid att det löser sig ang ekonomin och det gör det, på nåt märkligt sätt. Så vill du köra en lättare version utan att shoppa för mycket över dina ekonomiska gränser, så tänk till resultat. Tänk att du har massor av pengar. Printa ut dina kontonummer och skriv över en sån stor summa som du vill ha. Sätt upp det så du se det flera gånger om dagen och känn glädjen i hela din kropp när du ser summan du har skrivit över ditt nuvarande konto. Och tacka. Och man får ha överflöd av pengar, tänk så många du kan hjälpa då!

Vill du flytta? Tänk dig hur ditt perfekta boende ser ut. Använd visualiseringsförmågan och se hur du går in i ditt nya hem. Ta in allt med alla dina sinnen.

Likadant om du vill ha ett nytt jobb, börja plugga m.m

Allt handlar om att programmera om sin hjärna och energi med affirmationer. Så att man känner den där känslan av lycka när man tänker på sin kärlek, nya jobb, nya boende etc.

I början kan det vara svårt att känna den där lyckokänslan i kroppen för det känns bara dumt kan man tycka. Tänk då tillbaka till ett minne när du var riktigt lycklig och glad. Använd den känslan i samband med det som du önskar. Och glöm ej bort att tänka/känna som om du redan har det.

Lycka till!

Ha en underbar vårvecka!

Kram Madde

Lämna ett svar