Veckans energier

Hej!

Veckans kort står för att under dom nästkommande månaderna kommer vi att kunna uppnå mer med mindre ansträngning. Så håll fast vid dina intentioner, för på något sätt så kommer det lösa sig lättare än vad du tror. Det kan ju låta provokativt nu under dessa tider men vi kan inte sluta drömma, leva eller planera fast det är karantäntider. För som jag skrev förra veckan, det här kommer att passera och förhoppningsvis fortare än vad vi anar.

Kortet står även för att du ska använda din kraft och energi till det som du har passion för. Det som inte gynnar dig längre eller det som tar mycket energi för dig bör du sluta med.

Och precis som naturen så behöver saker och ting får växa till sig innan det är dags för att skördas, så tålamod mina vänner! Det får jag verkligen öva på, har lite ont om det ibland 😉😂

Kortet påminner oss också om att vara mycket ute i naturen. Se och upplev skiftningarna nu när allt börjar att väckas till liv, det är magiskt och underbart! Hämta kraften och energin utomhus! Naturen ger mer än gärna bara du ber om lov.

Affirmera gärna ”jag uppnår mina mål lätt och smidigt” och ”jag är ett med Moder Jord och universum”.

Ha en underbar vårvecka!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar