Veckans energier

Hej!

Veckans energier blev Styrkan. Ikväll tog jag ur en tarotlek, just pga hur läget är, både i Sverige och utomlands. Och de som jobbar inom vården är fantastiska och alla andra också som på ett eller annat sätt hjälper till i dessa orostider! Det finns så många hjältar i vardagen, underbart!

Men om vi går till vår personliga vecka, om vi inte tittar på Coronaläget, så står kortet för att vi har styrkan och uthålligheten att genomföra det som vi har tänkt. Vad vill du göra? Vad planerar du för? För dessa hemska tider kommer att passera och det kommer en ny dag.

Kortet för med sig kraft, styrka, ära, mod, framgång och uthållighet. Om du har ett problem eller en situation som du inte riktigt vet hur du ska lösa så var uthållig och gör inget förhastat. Du har tålamodet att vänta in svaret/lösningen.

Dessutom har du den inre styrkan att ta tag i det som behövs förändras. Det kan vara jobbet, hemmet, relationen, känslor etc. Och det som behöver förändras behöver inte alltid vara av en negativ karaktär, det kan ju t o m handla om en förbättring bara. En förbättring som gör att det underlättar för dig eller som gör att det blir mer glädje för dig. Ni vet ju hur jag har propagerat för kärlek de senaste veckorna så jag fortsätter väl i samma stil ikväll också – fram för mer kärlek! 😉

Ta hand om er och ha en fin vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar