Veckans energier.

Hej!

Det här kortet står för att även om det är tider som innebär ett risktagande så är vi skyddade och kan ta oss framåt tryggt och säkert. Våra skyddsänglar och andra guider är med oss och vill verkligen göra oss medvetna om dom och att vi ska känna av dom. Brukar du känna av dom? Ibland kan det kännas som om en ljum vind, värme, svalt, pirr i kroppen etc.

Kortet står för att ha tillit och vårda det som du håller kärt. Att öppna upp sitt hjärta för nya relationer, stärka dom man redan har eller att ta tag i den där ryggsäcken man går och bär på.

Man ska självklart hålla på sin integritet men ibland kanske man gör det för hårt pga rädsla. Att man inte öppnar upp för nya relationer, kärleken etc. Risken är då att man går miste om något underbart. Men att veta när man ska chansa? Ja det måste man lyssna in noga i magkänslan, känn in vad som är magkänsla och vad som är rädsla. Men framför allt, man får inte glömma bort att leva!

Kortet står även för att glöm inte bort att vårda dig själv! Gör det du får energi utav. Yoga, meditera, läs en bok, gå på massage, healing, måla etc.

Ha en härlig vårvecka, hoppas att solen håller i sig!

Kram Madde<3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s