Veckans energier

Hej!

Veckans energier öser på med kärlek! Spännande, det har kommit upp flera gånger under en period nu.

2 i bägare står för kärlek mellan två personer. Antingen har du träffat den personen (och det är den som du ständigt tänker på, den som är svår att få ut ur hjärnan – hör av dig till den personen! 😍) eller så är det ett möte på gång att ske.

Du som redan har en partner upplever ett starkare band er emellan.

Det står även för vänskapsrelationer, du vet den där sorten som man bara klickar med på en gång. Det står även för att du kan komma att upptäcka vad andra människor tycker om dig, positivt. Du kanske får ett gulligt sms ifrån någon, ett telefonsamtal eller brev på posten. Har du tur så får du blommor!

Bjud någon på kaffe, en bit mat, ett samtal eller vad som. Umgås, känn gemenskapen och ha en trevlig stund.

Barn, barnbarn och djur står ju självklart med på listan när det gäller kärlek!

Glöm inte bort kärleken till dig själv! Här kan det vara läge att ta det där stora beslutet som gör att du mår bättre.

I samband med veckans energier så känns det magiskt och underbart och det är känslor som håller i sig. Glädjen och energin som den här veckan innebär, ger dig styrka och mod att stå ut i tuffare tider. (vi har ju redan nu tuffare tider i och med Corona, all rädsla och oro som det för med sig).

Det här är veckan då våra hjärtan öppnar upp sig ännu mer för kärleken! Våga och förhoppningsvis – vinn!

Ha en fin vecka!

Kram Madde

Lämna ett svar