Veckans energier

Hej!

Veckans energier innebär att det är dags att läka ett gammalt sår, känslor, trauman, minnen etc.

Energierna påminner oss om att vi behöver läkas för att gå vidare. Det kan t.ex. vara att läka hjärtat så du känner att det är dags att börja dejta igen, det kan vara barndomstrauman som läks eller påbörjas att läka, det kan vara en tuff skilsmässa som ligger och påverkar dig, det kan vara en förlust av en kär person eller djur som läks, det kan relationer som läks, man kanske behöver förlåta sig själv för något – ibland kan man ju vara arg på sig själv för något man har gjort eller inte gjort.

Livet kan göra ont ibland och oavsett vad du har gått igenom så är det dags att ta tag i det (om du inte redan har gjort det) och påbörja läkningen. Släpp på det förflutna (lättare sagt än gjort ibland), du förtjänar att må bra!

Ge dig själv tid för att läkas och vårda dig själv med kärlek och ömhet. Glöm inte bort att hedra dig själv för allt jobb som du redan har gjort för att komma dit du är nu!

Gör som ormen, ömsa skinn och släpp på det förflutna!

Ha en fin vecka!

Kram Madde

Lämna ett svar