Veckans energier

Hej!

Nu är det kreativitet i luften!

Använd dina kreativa sidor oavsett om det gäller att snickra, måla, renovera, baka, så fröer etc.

Energierna flödar av att vilja göra någonting, litet eller stort. Du kan även använda din kreativa föreställningsförmåga till att visualisera det du vill ha oavsett om det gäller kärlek, nytt jobb, nytt boende m.m.

Dra nytta av dessa energier som kan ge resultat fortare än vad vi tror! Enl. många medium så finns inte termen tid däruppe ovanför molnen men när det är sådana här perioder så brukar det vara lättare att få det man vill ha. Jag har varit med att saker och ting manifesteras inom ett dygn, det är himla skoj! Men jag har också varit med om att det har dröjt länge, flera månader innan det har manifesterats. Vid två stora grejer så tog det faktiskt år. Men det kom till mig till slut i alla fall!

Allt handlar om tajming, tillit och förberedelser.

Många utav oss har tyckt att det inte händer någonting, att allt stått stilla. Lite utav ett tuggummiträsk. Man tar ett steg framåt men dras genast tillbaka. Dom tiderna är nu förbi, för den här gången 😜

Lev, njut av livet och kreativiteten och ha roligt! Vad gör det om man inte lyckats direkt utan måste testa igen? Light your fire!

Ha en fin kväll!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar