Veckans energier.

Go´kväll!

Den här veckan kan bli lite “knögglig” som det heter på västmanländska. Merkurius väljer att vända retrograd och då kan det bli lite kommunikationsproblem.

Det kan bli missförstånd så här gäller det att inte hänga läpp eller att bli sur. För känslorna kan kanske få sig en törn, vilket kan ske när ingen förstår. Men allt kommer att lösa sig! Såsom det alltid gör, så var inte orolig utan bara kommunicera klart och tydligt och gör inte som jag brukar göra – tänka allt och säga hälften 😉

När Merkurius går i retrograd så tycker jag att det är den perfekta tiden att ta det lite lugnare (bara för att det är en perfekt tid för det så betyder det inte att jag tycker det är skoj 😂) och tänka igenom vad som har hänt och vad jag skulle vilja hända. En liten period av en summering för att gå vidare. Kanske därför jag blev förkyld nu så jag ska ta det extra lugnt och stanna upp?! Spännande!

Så kortet passar bra för veckan, att man överkommer/övervinner hindren/missförstånden. Och man kan göra det på tusen olika sätt! Det kanske inte blir riktigt på det sättet som man har tänkt/föreställt sig men det blir bra ändå! Kanske t.o.m bättre!

Ibland ska vi inte heller veta hur det ska lösa sig så ta det lugnt, lösningen kommer. Släpp kontrollen och lev i nuet!

He en fin vecka!

Kram Madde

Lämna ett svar