Veckans energier

Go´kväll!

Vi hade ju en tuff fullmåne med månförmörkelse i fredags och de kan orsaka värk, influensasymptom, nedstämdhet, stress, enorm trötthet m.m. Man kan få matsmältningsbesvär under månförmörkelsens energi och man ska inte ladda sina kristaller under den just pga att den skickar ut lite tuffa, jobbiga energier.

Dessa tuffa energier har byggts upp från nyår och fram tills nu. De kan fortsätta att verka lite till men ska klinga av ganska snart.

När vi genomgår detta med att vi känner oss sjuka fast vi inte är det eller massor av värk, (det kan t o m ha varit sådan värk att man tror att man går under) så rensar vi i det inre. Det är mycket sånt nu, att vi släpper på det förflutna, bardomstrauman m.m. Det är liksom såna tider.

När man släpper på trauman så sätter det sig i kroppen och våra guider/änglar ser till att vi inte får mer än vad vi klarar av. Sen sker läkningen på olika nivåer, det finns ju andligt, mentalt, fysiskt och känslomässigt. Kroppen är den sista anhalten för läkning så när man känner sig mentalt redo att gå vidare så får man lugna sig lite för kroppen måste få en chans att läka innan man tar nästa lager. Så då är det bra med tålamod och har man inte det då så lär man få det 😉 Fast personligen jag tycker nog att det där tålamodet tryter ganska fort, man vill ju bara vidare 😀

Veckans energier ger oss en hint om vad som komma skall, en pånyttfödelse! Det sker alltid efter sådana här transformationer. När man är inne i transformationerna så kan man känna sig vilsen och som om man är ute på okänd mark. Ha tillit till att du håller på att läka och att du är på väg in i det nya, positiva!

Ha en fin vecka!

Kram Madde.

Lämna ett svar