Veckans energier

Love needs to be shared!

God fortsättning på det nya året!

Veckans energier handlar om kärlek, underbart!

Vi behöver alla kärlek. Vi behöver få känna oss älskade och vi behöver även uttrycka kärleken till andra. Men ibland är det svårt eller så tar det emot att säga något eller göra något pga rädsla. Vi kanske får ett nej. Eller så har vi en sån längtan efter någon att vi går sönder inombords men når just nu inte fram till den andre personen. Frustrerande.

Tänk på att den andre personen är inte riktigt där än, den måste få hinna ikapp. Den kanske behöver läka, komma till insikt, separera etc. Men nog 17 är det jobbigt ändå. Kortet står för att kärleken kommer, man förenas men pusslet måste falla på plats först. Och tjusningen i det hela är att energierna går mycket fortare än förr, det snurrar på som bara den och vi behöver inte vänta så mycket länge till. Men som ni vet, tiden är svår att förutsäga.

Men man måste vara aktiv; dejta om du inte har hittat din kärlek än, affirmera är fantastiskt (jag har dragit mig till massor av människor, saker, pengar och situationer med hjälp av affirmationer), ut och ha roligt, gå med i nån studiecirkel etc.

Och du som har börjat att få känslor för någon – fråga om ni ska träffas!

Och för er som precis har börjat att dejta – jaa mycket spännande tid framöver för er!

För er som redan har en partner så blir veckan mer kärleksfull. Gör det där lilla extra för din partner! Överraska!

Vi behöver inte ha en partner för att känna kärlek, vi finner den i familjen, i vänner, med djur och t o m jobbet. (Jag älskar mitt jobb!). Glöm bara inte bort att älska dig själv också – det kan var det svåraste ibland.

Så den här veckan är det harmoniska och kärleksfulla relationer som gäller och har du en relation som du känner att du behöver jobba med lite extra så gör det. Sann kärlek studsar alltid tillbaka, annars så släpp den relationen och gå vidare. Vi förtjänar endast den bästa!

Ha en härlig vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar