Veckans energier

Go’kväll!

Det här kortet leder oss direkt in i livets mysterium.

Det är det stället där allt är redan skapat men har inte materialiserats i din verklighet än. Kortet påminner oss om att vi har en enorm inre styrka och potential till att ta oss dit vi vill och fast vi som sagt, inte ser resultatet i det yttre än så finns målet därframme.

Vi får ödmjukt finna oss i att vi kan inte påverka tiden och vi kan inte forcera fram det, hur vi än gärna vill. Men vi måste vara aktiva, vi kan inte bara vänta – då händer det inget.

Här gäller det att ha en stark tillit till att det kommer att ske, ditt drömmål. Vik inte undan ifrån det. Det kan vara tufft att hålla fast vid tilliten, särskilt när man tycker att man får ett eller flera bakslag.

Jag har fått bakslag massor av gånger och det kommer säkert flera som jag inte vet om än. Men jag känner så starkt i min magkänsla att det jag drömmer om kommer till mig.

Fast jag tänker som om det redan HAR kommit till mig. (Enl attraktionslagen). Och när jag har fått en passion för något så backar jag inte. Jag tycker att jag är värd det jag vill ha. Kaxigt? Då får det vara det och jag skriver inte detta bara för att visa hur bra det går för mig utan för att inspirera er att ni kan också (kan jag så kan du) och för att ni också är värd endast det bästa♥️

Just nu är min passion ett hus och jag vet precis vilket hus jag vill ha. Jag har tvekat länge ang denna frågan men nu har jag bestämt mig och så fort man gör det så ändrar man sin frekvens/vibration. Man utstrålar nåt helt annat än osäkerhet. Och det man utstrålar drar man till sig.

Men ni ska veta att jag har tvekat många gånger och tålamodet tryter ibland för mig så det är tyvärr inte alltid solsken härborta 😝😂

Så håll fast vid din dröm, du är på en spännande väg i livet och kortet är ett gott omen om att du är på din livsväg och når ditt mål – underbart!

Ha en fin vecka och en trevlig andra advent!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar