Veckans energier

Go´kväll!

Nu börjar det att hända saker, energierna för veckan innebär att allt speedas upp.

Det kan vara att det händer mycket på samma gång, man kanske dubbelbokar sig, man kan även känna som om att man har för många bollar i luften och känna sig lite stressad utav allt som ska fixas. Då är det viktigt att man grundar sig!

Det positiva i det hela är att ett mål, en dröm som man har kan gå i uppfyllelse! Inspirationen flödar lite extra nu under veckan och man får mycket gjort, man känner sig effektiv. Skönt, det var länge sen jag kände mig det!

Kortet står även för en oväntad resa, spännande!

Åttan på kortet står för balans och en utmärkt organisatör. Elden står för ett aktiverande av våra idéer, inspiration och passion.

Ha ett fortsatt fint firande av första advent!

Kram Madde<3

Lämna ett svar