Veckans energier

God kväll!

Energierna för veckan som kommer är potential.

Universum och retrograder hit och dit har gjort att vi har varit tvungna att omvärdera våra liv, leverne och relationer. Om det är inom något område du behöver justera/släppa taget om det på nåt sätt, så har det en stor potential just nu att det blir positivare.

Det är väldigt gynnsamt att släppa det gamla så att det nya kan komma in. Välj kärlek, hälsa, tacksamhet, tillit, lugn och ro och släpp det negativa. Låt inte människor påverka dig så du blir dränerad, kanske får hjärtklappning, huvudvärk etc. Det är inte det enklaste men övar man så till slut sitter det!

Du har potentialen att göra ditt liv till det liv som du vill leva. Ibland tar det tid men jag tror absolut på tankens kraft tillsammans med änglar, guider, Universum. Så skriv ner allt som du vill ha, på ett papper. Läs det en gång varje dag. Vill du ha en kärlek in i ditt liv så skriv ner alla egenskaper du vill att din kärlek besitter, läs det också en gång per dag.

Vill du ha ett hus så beskriv det så detaljrik som möjligt på pappret, vill du ha ett nytt jobb gör du likadant. Oavsett vad du vill ha, beskriv det och läs det varje dag. Och som jag alltid säger, ibland går manifesteringen fort och ibland tar det tid. Lycka till!

Men tänk på att oavsett vad du lägger tankarna på så har det en potential av att växa, är det negativa tankar eller positivta?

Ha en härlig vecka!

Kram Madde

Lämna ett svar