Veckans energier

Hej!

Det blev två kort ikväll! Först drog jag ett och sen min dotter ett.

Det första, To the Sea, står för att man är i flödet och att livspusslet fogas samman till en helhet. Även om man kanske inte riktigt känner så här och nu. Men för att följa flödet måste man ibland släppa på kontrollen, man kan inte styra allting – tyvärr😝

Ang flödet så känns det som om något har hänt redan i september. Att många bitar har fallit på plats. Håll lite koll på det och tänk på vad som har hunnit hända på dessa två/tre månader som då har passerat.

Kortet står ju även för havet (eller sjön), det underbara blå! Våra guider och änglar tycker att vi ska ta oss dit. Var på stranden, njut av havet, sanden och solen!

Åk på semester till havet, till havs eller kanske t o m köpa nåt mysigt hus vid havet?!

Det andra kortet som handlar om våra far- eller morföräldrar, står för att våra speciella band med dom aldrig kan försvinna.

Dom är alltid med oss oavsett om du känner av det eller ej. Dom finns där som en stöttande energi.

Prata högt med dom och be dom om hjälp, var tydlig och klar i det du vill ha hjälp med. Det funkar! Dessutom så är det här kortet en hälsning ifrån dom att du ska ta hand om dig! Dom vill ju inget annat än att du ska må bra!

För mig så fick korten tillsammans en hälsning ifrån min älskade farfar. Han tog värvning till flottan, Skeppsgossekåren hette det. 1921 i Karlskrona. Han var 14 år och reste ner ifrån Arboga, själv, och började sitt liv till havs. Han var på havet i många år. Fick höra många galna och roliga historier ifrån honom. Han lärde mig morse, att göra knopar och sjunga Sankta Lucia på italienska. 👌🏻😄

Han gick tyvärr bort för 18 år sen fast han är alltid med mig ändå. Mysigt!

Ha en härlig sommarvecka och spendera den gärna vid vatten😉

Kram Madde❤️

Lämna ett svar