Veckans energier

Hej!

Hoppas att ni har haft en fin midsommarhelg!

Veckans energier innebär en kreativitet. Du kanske grejar i trädgården, målar, skriver, sjunger, dansar, mediterar, yogar, snickrar, bakar – ja listan kan göras lång!

Det viktigaste är när du är kreativ, är att du gör något som är bra för dig. Att du tar hand om dig själv. Att gå långpromenad i naturen är kreativt, vi vet ju alla att en härlig promenad gör oss avslappnade och det är då vi får dom där idéerna som är superbra! Det är då vi lättare kan koppla upp oss till våra guider och samarbeta med dom, på ett omedvetet sätt. Men det sker ju även via meditation och yoga fast då med en medvetenhet.

Vi kanske ska träffa vänner, ha mer tid att umgås med familjen eller göra utflykt i veckan? Energierna är mycket gynnsamma för det också.

Att skapa relationer, ingå i teamwork är också väldigt bra just nu.

Det du vill ska växa har förmåga att kunna göra det nu så sätt igång med något kreativt! Spåna, planera och var aktiv i det du vill ha/nå. Kom ihåg att oavsett om det är små steg framåt varje dag, så händer det något i alla fall. Och en vacker dag så är du vid målet. Ibland går det snabbt och ibland tar det längre tid. Ha tålamod och tillit!

Ha en kreativ vecka!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar