Veckans energier

Hej!

Veckans energier är kärlek♥️

Vi behöver alla kärlek och ibland har vi rädslor som hindrar oss från att ta steget full ut. Varför hindrar vi oss själva? Vad är det som gör att vi blockerar oss?

Vi kan ha djupa sår som vi inte orkar ta tag i för att läkas. Ibland kan det göra så himla ont under tiden man jobbar med såren att man vill nästan ge upp.

Såren kan komma ifrån uppväxten, relationer, tidigare-liv-upplevelser m.m. Vilket kan göra att man inte känner så mycket kärlek till sig själv och kan få ett beteende som inte gynnar en.

Börja med att lösa knutarna inombords och då blir vägen framåt mer kärleksfull. Ju mer du står upp för dig själv ju mer kärlek ger du dig själv! Säg ifrån, lyssna på din magkänsla och gå med rak ryggrad. Hur andra tar det är deras problem. Kom ihåg, man kan inte tillfredsställa alla, speciellt inte på ens egna bekostnad.

Kortet står även för att det är fullt av kärlek inom dig, runt dig och för dig!

Är du singel, ut och dejta!

Är du i en relation, gör det mysigt för er och överraska den andra med nåt skoj!

Och så finns kärleken ifrån naturen och det andliga, som alltid finns i oss, runt omkring oss och för oss. Använd deras underbara energi, be om hjälp. Förklara situationen och det du vill ha hjälp med tydligt.

Kortet står även för en transformerande tid , att saker och ting blir lättare om du är aktiv själv.

Ha en kärleksfull vecka!

Kram Madde ♥️

Lämna ett svar