Veckans energier

Go´kväll!

Veckans energier påminner oss om att det är helt i sin ordning att inte vara som alla andra.

Att man är perfekt precis så som man är!

Det där har jag haft svårt för, jag har alltid känt mig annorlunda. Tyckt att det har varit svårt att passa in. Är det någon som känner igen sig?

I början av min bana som egenföretagare inom detta, så pratade jag med bruten röst så fort jag skulle berätta vad jag jobbade med. Vågade knappt titta på människan jag pratade med.

Idag pratar jag om mitt jobb precis som när jag pratade om mitt jobb när jag jobbade på Apoteket, det är ingen big deal för mig. Däremot kan det vara det för dom som jag pratar med, men det är deras problem. Jag lägger ingen energi på dom. Folk får tycka vad dom vill.

Ju mer man försöker att passa in, göra om sig till någon som man inte är, ju mer olycklig blir man. Det kostar både tid och energi. Men ju mer du älskar dig själv för den du är, dina talanger och dina särskilda gåvor, ju mer ork och energi får du. Du känner dig starkare, gladare och drar till dig det du vill ha. Dessutom så inspirerar du andra till att kunna vara sig själva!

Kortet står för att du och dina talanger behövs i den här världen, du ger människor så mycket kärlek. glädje och inspiration – du vet nog bara inte om det själv!

Så var glad över att du är den du är, gå med rak rygg och var stolt över dig själv!

Ha en fin vecka!

Kram Madde

Lämna ett svar