Veckans energier

Hej!

Energierna för veckan är “Stjärnan”.

I den ursprungliga tarot så står stjärnan för att drömmar blir till verklighet och att dina förmågor och talanger blir uppmärksammade av andra. Att det är en tid där egenvärde och självkänslan växer sig starkare i samband med att tilliten till processen framåt stärks.

Här gäller det att följa flödet aktivt. Var kreativ, lyssna på dina idéer och gör något åt dom. Men ha tålamod! (Återigen detta ord som kan få en att baxna, särskild för sådana som mig som helst hade sett resultatet igår! 😉

I den här änglatarotleken så betyder kortet även att ljusa tider är på ingående, att du har valt rätt väg och att göra framtidsplaner med optimism och glädje!

Låter hur bra som helst, eller hur?!

Ha en härlig och kreativ vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar