Veckans energier

Veckans energier handlar mycket om idéer, kreativitet och energi. Att gå in i något med lust, glädje och energi!

Ettan står just för idéer, tar tag i saker, nystart, självständighet, ledare, eget företagande, initiativ och oberoende. Full fart framåt med andra ord 😉

Just det här kortet står för en andlig back-up i aktiviteten. Du kan få idéer som du kan undra var 17 kom dom ifrån? Det är andevärlden som kommer med sådana idéer till oss. Snilleblixtar. Ta tag i dom.

Kortet står även för en transformation, vilket kan innebära en jobbig period. Vid transformationer så får många värk, en del blir lite låga i humöret och vissa kan känna sig stressade inombords utan orsak. Försök att släppa rädslor (om du har några) under den här perioden och tänk att du har full support ifrån dina andliga vägledare, änglar och släktingar som finns på andra sidan. Ibland kan man ju undra VAR är dom nånstans för man tycker inte att man känner av dom. Men tänk då att det kanske kunde ha varit värre? Men visst kan det vara tufft att tänka så också.

Det är också hög tid att tänka stort! Att tänka att jag är modig och lyckas att förvandla min dröm till verklighet. Lägg gärna till att du har tålamodet i samband med den resan. Jag personligen har ont om tålamod ibland så då behöver jag påminna mig om det.

Ha en spännande och kreativ vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar