Veckans energier

Hej!

Veckans energier står för trohet, lojalitet och hängivenhet.

Energierna vill påminna oss om att vara lojala mot oss själva. Att inte glömma bort sig själv och att verkligen fullfölja det man har bestämt sig för. Det som man vet att man mår bra utav, även om det är/blir en jobbig period innan man kommer dit.

Så har du startat något och ångan som du hade uppe har svalnat lite, ge inte upp! Dom påminner oss om att vara hängivna! Visa dig själv entusiasm och tillgivenhet när du vill något för din egen del. Peppa och stötta dig själv såsom du peppar och stöttar andra. För det glömmer man bort, i alla fall jag! Dessutom ska du vara lika snäll mot dig själv som du är mot andra.

Så var lojal mot dina drömmar och gå med hängivenhet mot dina mål så ska du se att det går både fortare och lättare att nå målet! Tiden är inne för innerliga och hjärtliga beslut och vara dom trogna och gå framåt med hängivenhet!

Kortet står även för lojal omgivning, att du har nyss träffat en med ett kärleksfullt och troget hjärta eller att du redan har en sån energi i ditt liv.

Ha en härlig vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar