Veckans energier

Hej!

Energierna för veckan är mod. Modet kommer ifrån hjärtat. Det är en inre styrka vägled av kärlek och hjärtat söker sanning och ibland, rättvisa.

När vi har modet att vara sanna mot oss själva så börjar vi att mer leva som vi vill. Vi lyssnar på vårt hjärta och våra känslor leder oss framåt. Om du bär en skyddsmur runt dig så är det dags att ta av dig den, låt kärleken vinna! Oavsett om det är kärleken till dig själv som måste få komma fram eller om det är kärleken till andra som ska flöda.

Det här med att ha skyddsmurar runt omkring sig är lätt att ha. Det kan man ha pga trauman, att man har blivit sårad, varit med om en näras bortgång etc. Det kan vara tufft att få bort muren, att öppna upp sig och blotta sig. Men när det här kortet kommer så står det också för att just det börjar att gå lättare och lättare! Att man har lättare för att befria sig ifrån skyddsmuren, att man har lättare att ge och ta emot kärlek, att man har lättare att våga det där som man inte hade modet till förut!

Livet är till för att njutas och att ha roligt så gör det du gillar och gärna tillsammans med den du tycker om/älskar!

Modet är första steget till förändring. Vad vill du förändra? Jag har en lista härhemma med saker som jag vill genomföra men behöver skrapa ihop mer mod för det, men jag tänker börja med en sak här i veckan. Spännande att se vad det leder till!

Ha en härlig vecka, fylld med kärlek!

Kram Madde <3

Lämna ett svar