Veckans energier

Hej!

Energierna för veckan återfödelse, en andra chans och nya möjligheter! Det som du trodde var borta är nu återuppväckt i en starkare form. Det som du har uppfattat som misslyckande/brist eller känt som om du har förlorat något, är ersatt med något bättre och starkare. Relationer som du trodde var förlorade kan komma tillbaka, bli som nya men mer kärleksfulla och starka.

Nya möjligheter dyker upp och en återfödelse är på gång. Det gamla har försvunnit och det nya är på väg in, underbart!

Kortet står även för att vi har lärt oss vår läxa och nästa gång vi står inför samma situation så märker vi att vi inte reagerar på samma sätt, om vi ens kommer att möta en sån situation igen. Karmat är genomarbetat!

Det är dags att avsluta det gamla och gå in i det nya med nya härlig energi och glädje!

Ha en underbar vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar