Veckans energier

Hej!

Veckans energier är Narren – den som vandrar utan rädsla och har modet att ge sig hän. Ser även till att ha roligt längs vägen!

Narren har massor av entusiasm som gör att hen tar sig vidare på sin väg. Ibland kan man tycka att det kommer ologiska lösningar och ologiska beslut när narren uppdagar sig, men känns det bra i magtrakten så kör på. Det är som alltid att man ska lyssna på intuitionen oavsett vilket beslut man står inför men här i dessa energier går det fort! Ibland kan man även känna som om man har övermod och det är då man ska backa och känna in.

Kortet står även för att det är dags att hugga in på nya projekt, ge dom form med glädje och nyfikenhet. Det står även för att ta tag i din rädsla (om du har någon), varför bär du på den och hur begränsar den dig? Narren har tilltro till livet och är nyfiken på nästa morgondag. Narren står upp för sig själv och följer sitt hjärtas röst till glädjen och energin!

Jag har många projekt på gång. Hoppas att du också har spirande idéer, sprakande projekt eller t .o.m. är inne i ett projekt som ger dig massor av energi! Nu när narrens energi är så påtaglig så passar jag på att meditera med fullmånen (rensa bort det gamla, negativa och fyller på med ny, kreativ energi tillsammans med narren) och låter mig föras med i flödet. Känner du inte flödet så bestäm dig för att du är i flödet. Vela inte. Änglarna och guiderna gilla klara och direkta direktiv. Min beskrivning för meditationen är nog tyvärr lika klar som korvspad 😉 men testa dig fram!

Ha en fin vecka!

Kram Madde

Lämna ett svar