Veckans energier

Go´kväll!

Energierna för veckan är att vi ska tro på oss själva. Tro på att man klarar av det man går igenom och att man klarar av att ta tag i det förflutna och framför allt – tro på sig själv och framtiden!

Du har ju samlat på dig visdom och kunskap ifrån både positiva och negativa upplevelser ifrån förr. Låt inte de negativa händelserna blockera dig – göra så att du inte tar dig vidare till det du egentligen vill göra eller vill ha.

Det kan vara att du behöver lösa upp några knutar inombords, gör det! Du fixar det! Du kommer att känna dig både befriad och lättare! Även om det är tufft att gå igenom det, så klarar du det för det värsta har ju redan hänt. Tro på dig själv!

När jag var som sämst och ingen trodde att jag skulle ta mig ur det så började jag att peppa mig med att tro på mig själv. Det var inte lätt, men det gick till slut. Mitt mantra var “om jag inte tror på mig själv, vem ska då tro på mig?”

Glöm inte bort att tänka på de positiva upplevelserna som har gett dig bl.a. energi, glädje, mod, styrka och nya upplevelser!

Den här veckan innebär också en enorm potential för att växa, i det du vill ska växa. Relationer, det andliga, kreativiteten, jobb m.m.

Ha en underbar vecka!

Kram Madde

Lämna ett svar