Veckans energier

Hej!

Den här veckan så ska vi tänka extra på att vi är ju vägledare för oss själva. Det är hög tid att ta tag i det du vill göra i ditt liv. Strunta i vad andra säger och tycker, gör det du brinner för.

Hjorten är en stolt och stark ledare och vi blir påminda om att agera som den. Lyssna på magkänslan när du står inför ett val och agera endast för ditt högsta bästa. Gäller det inte bara dig utan andra också så fråga vad som är det högsta bästa för alla involverade.

Strunta i jantelagen och var stolt över att du är du och att du har kommit så här långt. Tänk på alla bekymmer, problem eller hinder som du faktiskt har överkommit! Var stolt över det!

Så fira dig själv den här veckan! För allt som du har kämpat dig igenom och för framtiden. Det är inte ofta man firar sig själv, men vi behöver uppskatta oss själva också. Bär ditt huvud högt och med stolthet, verkligen känn att du är din egna ledare!

Ha en fin vecka!

Kram Madde❤️

Lämna ett svar