Veckans energier

Magikern

Go´kväll och god fortsättning på det nya året!

Det börjar bra! Kortet för veckan är Magikern. Magikern står för att du kan genomföra det du vill. Du har tankeförmågan, den mentala kraften och den skapande förmågan att förverkliga det. Magikern är den professionella utövaren som får saker och ting gjorda. Han får drömmar att bli verkliga, härligt va?! Dream big! När det här kortet kommer så kan det ibland innebära att du behöver ta stora beslut. Beslut som kan vara jobbiga och tuffa men nödvändiga.

Ju mer du använder dig utav den andliga världen, ju lättare blir det. Prata med dina änglar och guider. Be dom om hjälp i din situation. Berätta utförligt vad du vill ha hjälp med/åstadkomma. Visualisera och affirmera. Lycka till!

Ha en fin vecka!

Kram Madde

Lämna ett svar