Veckan energier


Hej!

Det gamla året avslutas med en tankeställare, vem är du lojal mot? Till vem säger du snälla, peppande, upplyftande och kärleksfulla saker? Det brukar oftast inte vara till sig själv, tyvärr. Många utav oss har så lätt att behandla andra med kärlek och respekt men så är det så lätt att klanka ner på sig själv. Så 2019 påbörjar vi med att peppa oss själva, säga snälla saker till oss själva och att tillåta oss att ta emot det. Så öva på att skicka massor av kärlek till dig själv (om du inte redan gör det)! Det kan vara det svåraste, att ta emot något beröm eller kanske t.o.m kärlek.

Naturligtvis ska vi fortsätta att peppa andra, sända ut kärlek till dom och vara lojal mot dom men nu är det hög tid att vi inkluderar oss själva i det!

Skriv en affirmation på en post-it och sätt upp den på spegeln eller där du kan läsa den flera gånger om dagen. Det kan t.e.x stå “Jag älskar mig själv för den jag är.” “Jag drar till mig kärlek, harmoni och sunda relationer“, “Jag är fylld av energi och glädje” m.m.

Koret står även för att du kommer att få bevis på att det finns lojala människor runtomkring dig, och kom ihåg – våra guider och änglar är alltid lojala mot oss och vill alltid hjälpa oss för vårt högsta bästa. Kortet står även för att det är dags att lyssna på ditt hjärta, dina känslor. Lita på vägledningen du får om ditt hjärtas önskan, du blir guidad.

Min affirmation för veckan kommer att vara “Jag når mina drömmars mål, med kärlek, energi och glädje!”

Ha en fortsatt fin söndagkväll!

Kram Madde

Lämna ett svar