Veckans energier

Hej!

Den här veckan är full av insikter.

Insikter som kan komma som en blixt ifrån klar himmel men det handlar även om sånt som du egentligen har vetat om men inte riktigt velat känna in och tänka på.

Det är din inre kompass som gör sig hörd, så att du ska hitta vägen till din verkliga lycka. Lyssna på den! De intuitiva insikterna som du får är riktiga och kan påverka ditt liv till det bättre med mer energi, mer kärlek eller det du behöver.

Fokusera gärna på ditt tredje öga i pannan, meditera på det eller skicka healing till det. Ju mer du arbetar med att öppna upp och rensa ditt tredje öga, ju mer ökar din intuition och du får klarare insikter.

Det blir en spännande vecka! Jag fick en insikt, redan igår, som förvånade mig så vi får se vad denna vecka för med sig!

Ha en fin vecka!

Kram Madde❤️

Lämna ett svar