Veckans energier

Hej!

Den här veckan blir det full fart och då är det viktigt att man grundar sig så att man inte dras med och känner sig stressad.

När man grundar sig så får man insikter och en härlig dos energi. Man är även “här och nu”, dvs man tänker inte på det som har hänt och man tänker inte på framtiden, man bara är – det är såå skönt!

Visst kan man få insikter om framtiden men man släpper oron för den, tillslut. Det är underbart! Det är en toppenvecka för att reflektera över olika frågor som man kan ha; relationen, jobbet, hobbyn, vad man vill göra för sig själv för att må bra etc.

Att gå in djupare i sig själv kan vara både underbart och jobbigt! Ibland får man svar som man absolut inte vill ha. Det har hänt mig många gånger! Och samtidigt som det är tråkigt så har det hjälpt mig på min livsväg. T.e.x när jag var sjukskriven och var fast beslutsam över att komma tillbaka till apoteksyrket igen. Jag hade ju bestämt mig och fick bara nej om det under meditationerna. Jag skulle inte jobba med det i framtiden. Jag kunde inte förstå varför och jag var frustrerad – men nu såhär i efterhand så förstår jag ju svaret. Och så bra det blev, trots allt!😄 Men jag frågar aldrig om hälsa, död eller olyckor. Det finns ingen anledning att veta om sånt, tycker jag. Det är bättre att fokusera på det positiva för det ger en sån härlig energi!

Hur gör man för att grunda sig då? Jo, att vara ute i naturen är fantastiskt men även att meditera och yoga. När jag mediterar brukar jag tänka mig att jag skickar ut rötter ur mina fotsulor och dessa rötter växer ända in i mitten utav Moder Jord. Där i mitten utav Moder Jord så brukar jag också tänka att det är rött, orange, gult och massor av eld. Där hittar jag en kristall som jag ankrar fast mina rötter och sen känner jag hur Moder Jords energi går upp via kristallen och rötterna och sen upp i min kropp. Testa! Det är jätteskönt!

Ha en härlig vecka!

Kram Madde ❤️

Lämna ett svar