En spännande husrensning!

XwTeJkgvTC6dCm99RTmBfA

En solig eftermiddag så samlades vi ett gäng och det var dags att rensa Vickans ladugård ifrån en envis energi.  Mannen som gick och fixade i ladugården var gärna på de nuvarande husägarna.  Varje gång Peter gick in där så fick han så vansinnigt ont i knäna och det höll i sig i någon dag. Så till slut så gick han inte in där alls.                                                                 Mannen som inte hade gått in i ljuset, arbetade hårt från morgon till kväll och älskade sitt hem. Han var egentligen glad över att just dom bor där och gör iordning huset. Men han var orolig över ladugården och marken runtomkring.

När vi kom in i byggnaden så kände några av ett tryck i huvudet, nån blev tung i knäna och en annan tyckte det blev svårt att andas. Vi ställde oss i en ring och då tänker/visualiserar man en ljuspelare i mitten utav ringen och det är där vi vill att mannen ska gå in. Så att han kommer till den andra sidan, till ljuset. Han var lite seg att få in i ljuset. Medan vi jobbade på att han skulle gå in så berättade han lite om olika saker och ting, han gick runt till några personer i ringen och ställde sig hos dom och sen som sista rycket innan han verkligen gick in så var han uppe på taket och förde oväsen! Som vi önskade att vi hade spelat in det!

Sen blev allt tyst och lugnt! Det blev en skön stämning och vi alla kände i hela kroppen hur det hade lättat! Efter rensningen av mannen så var Peter i ladugården i flera timmar och grejade och röjde, det hade han aldrig kunnat att göra innan. Härligt!

7iWO0SWHQ7OoOB7kCQZ4oQ

Lämna ett svar