Veckans energier

Hej!

Veckans energier blir två kort. Det hoppade ut ett extra när jag drog “home” och när det gör så, så tillhör det kortet budskapet också.

Den här veckan kan vi känna oss mer “hemma” i oss själva. Man kan känna mer inre frid, ett lugn som gör att vi känner oss trygga, säkra. Vilket även gör att vi orkar/har modet att ta tag i saker och ting. Att förändra något som vi har tänkt på ett tag.

Det är även hög tid att sammanstråla med andra, likasinnade. Gärna inom det andliga😉.

Det andra kortet, commitment (åtagande), står för att det är perfekta tider för att just knyta kontakter med likasinnade! Men även för att man ska bestämma sig för att göra det man vill göra (ta tag i sina drömmar) och komma överens med sig själv att man ser till att slutföra det. Det kan vara t.e.x utbildning, byta jobb, flytta etc.

Korten för veckan kan även stå för att hemmet kommer att förändras på något sätt, man blir mer öppen inför det andliga och att det är bra tider för att fördjupa en relation – förlovning eller giftermål kanske?!😁. Men även relationen med sig själv och, återigen, med det andliga. Via meditation, yoga och andliga upplevelser av något slag.

Vad tänker ni hitta på för skoj i veckan? Jag ska röja på papper, jag har bestämt mig för att göra mig av med sånt. Jag har tänkt lääänge på att rensa på det men ni vet, det finns ju så mycket roligare saker att göra så det “glöms” gärna bort!😂. Men nu är det dags, så både jag och hemmet kommer att bli gladare!😁

Ha en fin vecka!

Kram Madde ❤️

Lämna ett svar