En tidigare-liv-upplevelse!

Go’kväll!

Har du funderat på vad du kan ha gjort i ett tidigare liv? Att göra en regression ner i det kan vara oerhört spännande och befriande!

Häromveckan så gjorde en klient en tidigare-liv regression hos mig och när jag hade guidat in henne i det tidigare-livet så upplevde hon detta;

Hon hamnade som kvinna, på en äng, det var torrt och inga blommor. Hon var ensam och hade något gråbrunt, gammalt på sig. Inte säckväv, inte linne och inte smutsigt. Känns ändå ren inuti.

Jag ber henne att gå till sitt hem så hon kan se och kanske uppleva hemmet. Hon ser en liten stuga i en liten by. Inuti är stugan träfärgad, det är gammalt, hemtrevligt och enkelt. Man sopar när man städar. Jag ber henne att visa det allra käraste föremål hon har och då hamnar hon vid spisen. Hon är ensam, har ingen familj men hon känner ingen ensamhet. Känner många men har inga vänner. Är ung där, ca 30 år.

Det som även kommer upp är att hon förlorar en närstående vid 5-7 års ålder. Men hon överlever på något sätt.

Men en dag så kommer flera stycken män och bara tar henne. Hon slits ifrån sitt hem, hon släpas iväg som om dom har bundit hennes fötter. Dom drar henne ut ur huset. Hon förstår inte varför det sker, det är inte rättvist tänker hon. Hon hade ingen chans!

Hon hamnar i byn i offentlighetens åsyn. Hon blir uppsatt på ett bål och det är folk runtomkring som tittar på. Fastsurrad på bålet så känner hon en uppgivenhet, det finns ingen väg tillbaka. Det finns ingen skam eller skuld, ånger eller någon känsla av att man har gjort fel. Hon levde bara i fel tid och på fel plats i historien.

Klienten berättar sen att när hon gjorde resan in i det tidigare livet så gick det så fort, det rusade! Det var inget hon kunde styra över och det hon såg under passagen ner till det tidigare livet var färgen mörkt blåturkos.

Vi avslutade regressionen och klienten var tagen av upplevelsen.

Någon dag efter fick jag ett sms om att hon hade haft huvudvärk och ont i vristerna efter regressionen, så det jobbade på bra i kroppen! Min tolkning är att kroppen håller på att frigöra och läka gamla cellminnen ifrån det tidigare livet, vilket gör att vi mår bättre sen!

Ha en fortsatt fin kväll!

Kram Madde❤️

Lämna ett svar