Veckans energier

Hej!

Energierna för veckan handlar om vatten. Behöver man stressa av eller bara fylla på sin energi så är en sjö eller ett hav perfekt! Att bara sitta och lyssna på vågornas kluckande är en lisa för själen.

Man kan även tänka att när man duschar så sköljer man bort det jobbiga/negativa som man kanske har stött på under dagen. Och även här att man sen tänker att vattnet fyller en med härlig energi! Har du tillgång till ett badkar så gör iordning ett saltbad, gör susen för frusna själar!

Att dricka vatten är också viktigt. Vi är många som glömmer bort det under dagen, tänk på att hålla vätskenivån jämn. Då orkar både kropp och hjärna arbeta. Men dricker man för mycket så är inte det bra det heller, då späs mineralnivåerna ut i kroppen och man mår dåligt pga det istället. Så lagom är bäst!

Vatten står även för känslor. Den här veckan kan innebära upp och ner i känslorna. Låt dom få komma ut!

Veckans står även för tålamod – igen! Ibland hinner det rinna mycket vatten under broarna innan allt är klart. Låt saker och ting få ta sin tid och stressa ej fram något.

Ta gärna kontakt med vatten och delfiner i veckans meditation. Delfinerna står för glädje och lekfullhet!

Ha en fin vecka!

Kram Madde ❤️

Lämna ett svar