Veckans energier

Hej!

Den här veckan blir det två kort! Så energierna är att drömmar blir till verklighet, glädje, lekfullhet, början av nya djupa relationer, njuta men även att ha tålamod, stå på sig och säga nej när du känner att det är inte rätt/bra för dig.

Vatten står för känslor, så det kan bli en känslosam vecka. 9:an står för avslut och inledningar. (Passar bra för fullmånen som är nu). Man kan tänka sig att det runda högst upp på nian är vårt huvud och där tänker vi massor utav tankar. Men hur många tankar/idéer tar vi tag i och hur ofta låter vi tankarna återkomma utan att göra något åt dem? Det är dags för att tankarna/idéerna kommer ut i verkligheten och blir till saker. Hur ska man välja det som ska bli verklighet? Jo, det du brinner för! Och här kommer tålamodet in, för allt har en tillväxtperiod. Man kan jämföra med att odla: man sår ett frö (idén), planterar den (förbereder idén), vårdar den (gör så att idén växer och tar form), njuter av det färdiga resultatet och skördar den (idén lanseras).

Sen börjar proceduren om igen tills man är nöjd med tillväxten. Och tänk på att allt har faser som man måste gå igenom. Det kan vara olika känslor t.ex rädsla, beslutsamhet, glädje, lycka, oro etc. Därför kom tålamodet in den här veckan också. För man kan känna en sån iver (page of water) och kanske också en frustration över att det inte går så fort som man vill. Jobbigt!😅.

Så grattis till alla er som har tålamod, ni behöver bara bry er om 9 of water (dvs drömmar blir till verklighet, glädje, lekfullhet m.m positiva känslor). Medans jag och ni andra som tycker tålamod är träligt – vi får helt enkelt jobba på det!😂 (fast vi får också njuta av 9 of water, det blir inte bara eländigt för oss😉😂).

Ha en fin vecka!

Kram Madde❤️

Lämna ett svar