🌟Atlantis🌟

Jag Àlskar Atlantis! För mig stÄr det för kristaller, ren och kraftfull energi, en förlorad kunskap, telepati, ursprunget. Sen kanske det inte Àr ursprunget, mÄnga pratar om Lemurien och att det fanns strax innan , men Àven parallellt med Atlantis.

Bland de första gĂ„ngerna som jag var i kontakt med Atlantis var nĂ€r jag gick en utbildning för Birkan Tore för mĂ„nga mĂ„nga Ă„r sen. Det var en av mina första “flumkurser” (nĂ„t som jag aaaaldrig skulle gĂ„ pĂ„ – jorĂ„ – saker och ting Ă€ndras tydligen😂😂😂).

DĂ€r gjorde vi en meditation pĂ„ Atlantis och sĂ„g olika vĂ€sen, kĂ€nde av den kristallklara energin och kĂ€nde av telepatin. Atlantisfolket var mycket lĂ„nga (men Ă„ andra sidan, jag Ă€r bara 1.60 – alla Ă€r lĂ„nga jĂ€mfört med mig😂) och de liksom svĂ€vade fram. Deras tredje öga var vidöppet och ut ur det sĂ„ strĂ„lade det ett vitt ljus. I meditationen sĂ„ gick jag pĂ„ ett torg och det var massor av liv och rörelse dĂ€r. FĂ€rgerna var mjuka och mĂ„nga. DĂ€r var jag en lĂ€rling till en matematikprofessor och vi studerade det matematiska universumet och hade kontakt med andra dĂ€rute. Mycket spĂ€nnande!

Och nĂ€r jag gjorde en healing i förra veckan pĂ„ en klient sĂ„ fick vi se lite av hennes Atlantis-liv. (Även om man kommer för en healing sĂ„ kan en persons tidigare liv visa sig, men det Ă€r inte alltid det hĂ€nder). Hon var förestĂ„ndare pĂ„ ett laboratorium (dĂ€r man utförde tester pĂ„ kristaller och universum, ej mĂ€nniskor och djur) och nĂ€r hon upptĂ€ckte att det utfördes hemska tester i smyg pĂ„ mĂ€nniskor var hon tvungen att fly hals över huvud för att inte sjĂ€lv bli tillfĂ„ngatagen. BĂ„de min klient och jag sĂ„g henne i den ljusblĂ„a cape som hon hade pĂ„ sig dĂ€r i Atlantislivet och vi rös sĂ„ att vi frös! SĂ„ spĂ€nnande!

🌟Vad har du för minnen ifrĂ„n Atlantis?🌟 Skicka mig gĂ€rna era historier sĂ„ lĂ€gger jag ut det hĂ€r pĂ„ bloggen sĂ„ andra fĂ„r ta del av det. Eller om det Ă€r nĂ„got annat som ni vill berĂ€tta. Skicka det till info@madelenewidell.com.

Ha en hÀrlig onsdag!

Kram Madde❀

LĂ€mna ett svar