Veckans energier

Hej!

Energierna för veckan är att livet får en nystart!

Det kan vara att värken minskar, man får nya och inspirerande idéer, livspusslet börjar att falla på plats och man blir mer tillfreds, man börjar att studera något som har avgörande för framtiden, man blir piggare, nya möjligheter kommer in, man rensar ur gamla negativa känslor m.m.

Under den här tiden är det lättare att bli inspirerad att ta tag i det man vill göra. Så målet blir mer lätt-tillgängligt. (Även om det inte går på en kvart, tyvärr😩. Jag önskar det men jag måste jobba med mitt tålamod hela tiden😂).

Låt ditt hjärta, ja hela ditt väsen, bara svämma över med entusiasm och glädje på din väg. Och vet att det du arbetar med just nu, både till det yttre och det inre, kommer att ge dig en uppgradering utav dig själv. Ett nytt liv. Ett nytt liv med ditt originaljag fast lättare till sinnes, gladare, piggare, målmedveten, mindre värk, mer trygg, avslappnad etc.

Kortet står även för tur! Så jag tänker köpa mig en triss imorrn!😜😂

Ha en fortsatt härlig kväll!

Kram Madde ❤️

Lämna ett svar